IF YOU ARE CIRCUS ARTIST

General information for the completion of the form:

Please complete the following form so that our agency can offer your acts.
Your data will only be used to offer your act(s) to our clients without being disclosed to the public.
Please complete each field or enter ‘no’ into a filed, which you do not need to fill in.
Please send us a good quality CURRENT photo and video! (DOWNLOADABLE) The uploaded photos should not be larger than 300 Kb/ photo. (JPEG) The photos and videos cannot contain any text or data referring to the production. Please send us a full length video from each act!
Update: if you are already registered with us and wish to update your data, please send us an e-mail. Important: please update regularly your availability dates, your e-mail address and telephone number.
regards: Toya Team

Általános információk az ürlapot kitöltőknek:

Ahhoz hogy az irodánk ajánlani tudja az ön számait szeretnénk ezúton kérni hogy legyen szíves töltse ki az alábbi adatlapot. Az adatait csak arra használjuk hogy az ön müsorát, müsoraikat ajánljuk az ügyfeleinknek, azok azonban nem publikusak. Legyen szíves minden sávot kitölteni, ha van olyan sáv amit nem kell kitöltenie, irjon „no”-t a sávba. Legyen szíves jó minőségű AKTUÁLIS fotót és videót küldeni! (LETÖLTHETŐ) A feltöltött fotók ne legyenek nagyobbak mint 300Kb/ darab. A fotók és a videók nem tartalmazhatnak semmilyen szöveget vagy adatot ami a produkcióra utal. Legyen szíves teljes hosszúságú videót küldeni minden számról!
Frissítés: ha ön már regisztrált nálunk és frissíteni szeretné az adatait akkor legyen szíves e mailt küldeni. Fontos: legyen szíves a szabad dátumát az e-mail címét és a tel számát frissítéssel naprakészen tartani.
üdvözlettel: Toya Team

PERSONAL DATAS

 

ABOUT ACTS

 

Verification

😃+