IF YOU ARE DANCER

General information for the completion of the form:

Please complete the following form so that our agency can offer your show..
Your data will only be used to offer your show to our clients without being disclosed to the public. Please complete each field or enter ‘no’ into a filed, which you do not need to fill in. Send us 3 different photos about yourself: a full body photo, one portrait and at least 1 performance photo. Send us also one CURRENT video clip with your own choreography. Please send us a good quality photo and video! (DOWNLOADABLE) The uploaded photos should not be larger than 300 Kb/ photo. (JPEG) The photos and videos cannot contain any text or data referring to the production. Please provide information on your dancing qualifications in your attached CV.
Update: if you are already registered with us and wish to update your data, please send us an e-mail. Important: please update regularly your availability dates, your e-mail address and telephone number.
regards: Toya Team

Általános információk az űrlapot kitöltőknek:

Ahhoz hogy az irodánk ajánlani tudja az ön műsorát szeretnénk ezúton kérni hogy legyen szíves töltse ki az alábbi adatlapot. Az adatait csak arra használjuk hogy az ön műsorát, műsoraikat ajánljuk az ügyfeleinknek, azok azonban nem publikusak. Legyen szíves minden sávot kitölteni, ha van olyan sáv amit nem kell kitöltenie, irjon „no”-t a sávba. 3 különböző fotót legyen kedves küldeni: egy egészalakosat egy portrét, és egy előadás közben lészült fotót. Küldjön legalább egy AKTUÁLIS videóklippet egy saját koreográfiájáról. Legyen szíves jó minőségű fotót és videót küldeni! (LETÖLTHETŐ)  A feltöltött fotók ne legyenek nagyobbak mint 300Kb/ darab. (JPEG formátum) A fotók és a videók nem tartalmazhatnak semmilyen szöveget vagy adatot ami a produkcióra utal. Az ön csatolt CV-jében legyen szíves információt adni az ön tánc képzéséről.
Frissítés: ha ön már regisztrált nálunk és frissíteni szeretné az adatait akkor legyen szíves e mailt küldeni. Fontos: legyen szíves a szabad dátumát az e-mail címét és a tel számát frissítéssel naprakészen tartani.
üdvözlettel: Toya Team

PERSONAL DATAS

 

Verification

😃+