IF YOU ARE MUSICIAN

General information for the completion of the form:

Please complete the following form so that our agency can offer your performance.
Your data will only be used to offer your performance to our clients without being disclosed to the public. Please complete each field or enter ‘no’ into a filed, which you do not need to fill in. Send us at least one video clip, cut from 5-6 videos with songs selective from your repertoire.
Please send us a good quality CURRENT photo and video! (DOWNLOADABLE) The uploaded photos should not be larger than 300 Kb/ photo. (JPEG) The photos and videos cannot contain any text or data referring to the performance. Send us your repertoire list in English by author and song title.
Update: if you are already registered with us and wish to update your data, please send us an e-mail. Important: please update regularly your availability dates, your e-mail address and telephone number.
Toya Team

Általános információk az ürlapot kitöltőknek:

Ahhoz hogy az irodánk ajánlani tudja az ön műsorát szeretnénk ezúton kérni hogy legyen szíves töltse ki az alábbi adatlapot. Az adatait csak arra használjuk hogy az ön műsorát ajánljuk az ügyfeleinknek, azok azonban nem publikusak. Legyen szíves minden sávot kitölteni, ha van olyan sáv amit nem kell kitöltenie, irjon „no”-t a sávba. Legyen szíves minimum egy videóklippet küldeni 5-6 különböző videóból összevágva az ön repertoár listájából választott dalokból. Legyen szíves jó minőségű AKTUÁLIS fotót és videót küldeni! (LETÖLTHETŐ) A feltöltött fotók ne legyenek nagyobbak mint 300Kb/ darab. A fotók és a videók nem tartalmazhatnak semmilyen szöveget vagy adatot ami a produkcióra utal. . A repertoár listát angol nyelven kérjük szerző és dal címe szerint.
Frissítés: ha ön már regisztrált nálunk és frissíteni szeretné az adatait akkor legyen szíves e mailt küldeni. Fontos: legyen szíves a szabad dátumát az e-mail címét és a tel számát frissítéssel naprakészen tartani.
Toya Team

GENERAL INFORMATION

 

FOR SOLIST

 

MUSIC BAND

 

GENERAL DATAS FOR SOLIST AND BANDS

 

Verification

😃+