IF YOU ARE STREETPERFORMER

General information for the completion of the form:

Please complete the following form so that our agency can offer your performance.
Your data will only be used to offer your performance to our clients without being disclosed to the public. Please complete each field or enter ‘no’ into a filed, which you do not need to fill in. Please send us a good quality CURRENT photo and video! (DOWNLOADABLE) The uploaded photos should not be larger than 300 Kb/ photo. (JPEG) The photos and videos cannot contain any text or data referring to the production. Please send us a full length video from each performance. If you need special conditions to present your production, please provide details in the technical requirements row.
Update: if you are already registered with us and wish to update your data, please send us an e-mail. Important: please update regularly your availability dates, your e-mail address and telephone number.
Regards: Toya Team

Általános információk az űrlapot kitöltőknek:

Ahhoz hogy az irodánk ajánlani tudja az ön műsorát szeretnénk kérni hogy legyen szíves töltse ki az alábbi adatlapot. Az adatait csak arra használjuk hogy az ön műsorát ajánljuk az ügyfeleinknek, azok azonban nem publikusak. Legyen szíves minden sort kitölteni, ha van olyan sor amit nem kell kitöltenie, irjon „no”-t a sorba. Legyen szíves jó minőségű AKTUÁLIS fotót és videót küldeni! (LETÖLTHETŐ) A feltöltött fotók ne legyenek nagyobbak mint 300Kb/ darab. (JPEG formátum) A fotók és a videók nem tartalmazhatnak semmilyen szöveget vagy adatot ami a produkcióra utal. Legyen szíves teljes hosszúságú videót küldeni minden produkcióról. Ha önnek különleges feltételekre van szüksége a productiója előadásához, legyen szíves azt a technikai követelmények sorban részletezze!
Frissítés: ha ön már regisztrált nálunk és frissíteni szeretné az adatait akkor legyen szíves e mailt küldeni. Fontos: legyen szíves a szabad dátumát az e-mail címét és a tel számát frissítéssel naprakészen tartani.
Üdvözlettel: Toya Team

PERSONAL DATAS

 

ABOUT PERFORMANCE

 

Verification

😃+